Benvinguts al catàleg de les biblioteques de la Cellera de Ter, Riudellots de la Selva,
Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva
Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva
Més informació de l'autor
Autor Laurent Duchene |
Documents disponibles escrits per aquest autor (1)



Títol : Guía completa de las técnicas culinarias : postres Tipus de document : text imprès Autors : Laurent Duchene, Autor ; Bridget Jones, Autor Editorial : Barcelona : Art Blume Data de publicació : 2000 Nombre de pàgines : 224 p. ll. : il. col. Dimensions : 29 cm ISBN/ISSN/DL : 978-84-89396-45-6 Nota general : Índex Idioma : Castellà (spa) Idioma original : Francès (fre) Paraules clau : cuina postres receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : http://pmb.bibgirona.cat/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=6795 Guía completa de las técnicas culinarias : postres [text imprès] / Laurent Duchene, Autor ; Bridget Jones, Autor . - Barcelona : Art Blume, 2000 . - 224 p. : il. col. ; 29 cm.
ISBN : 978-84-89396-45-6
Índex
Idioma : Castellà (spa) Idioma original : Francès (fre)
Paraules clau : cuina postres receptaris Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : http://pmb.bibgirona.cat/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=6795 Reserva
Reservar aquest document
Exemplars (1)
Codi de barres Signatura topogràfica Tipus de document Localització Secció Estat 1180009290 641 DUC Llibres El Port de la Selva Adults Disponible
Benvinguts al catàleg de les biblioteques de la Cellera de Ter, Riudellots de la Selva, Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva