Benvinguts al catàleg de les biblioteques de la Cellera de Ter, Riudellots de la Selva,
Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva
Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva
Més informació de l'autor
Autor Eric Treuillé |
Documents disponibles escrits per aquest autor (1)



Títol : Guía completa de las técnicas culinarias Tipus de document : text imprès Autors : Jeni Wright, Autor ; Eric Treuillé, Autor ; Cordon bleu Editorial : Barcelona : Art Blume Data de publicació : 1997 Nombre de pàgines : 351 p. ll. : il. col. Dimensions : 29 cm. ISBN/ISSN/DL : 978-84-89396-12-8 Nota general : Índex Idioma : Català (cat) Idioma original : Francès (fre) Paraules clau : cuina receptari Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : http://pmb.bibgirona.cat/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=7181 Guía completa de las técnicas culinarias [text imprès] / Jeni Wright, Autor ; Eric Treuillé, Autor ; Cordon bleu . - Barcelona : Art Blume, 1997 . - 351 p. : il. col. ; 29 cm.
ISBN : 978-84-89396-12-8
Índex
Idioma : Català (cat) Idioma original : Francès (fre)
Paraules clau : cuina receptari Classificació : 641 Aliments i la seva preparació Permalink : http://pmb.bibgirona.cat/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=7181 Reserva
Reservar aquest document
Exemplars (1)
Codi de barres Signatura topogràfica Tipus de document Localització Secció Estat 1180008589 641 WRI Llibres El Port de la Selva Adults Disponible
Benvinguts al catàleg de les biblioteques de la Cellera de Ter, Riudellots de la Selva, Sant Pere Pescador, Mont-Ras, Pals, Riells i Viabrea i El Port de la Selva